Zodra januari achter me ligt, voel ik dat het om mij heen begint te zoemen. Met het aankomende voorjaar ontwaakt ook de kunst in Zuid-Limburg. Vanaf half maart is er heel veel Kunst met een grote K te zien. Op de Tefaf in het MECC in Maastricht én bij Kunst in Valkenburg (KiV).

Zoals elk jaar kijk ik hier reikhalzend naar uit. Dit jaar niet alleen als kunstliefhebber, maar vooral als kunstenaar, want sinds kort is mijn werk ook in Limburg te zien.

Ik ben er erg trots op dat Galerie Marx & Marx uit Valkenburg aan de Geul mijn werk in de collectie heeft opgenomen. Een prachtige galerie, waar twee enthousiaste en gedreven broers toonaangevend werk van veel bekende Limburgse kunstenaars tentoonstellen.

Vanaf 16 maart gaan de deuren van de Tefaf en KiV open. Galerie Marx & Marx neemt werk van mij mee, buiten al het geplande werk om! Het toevoegen van mijn beelden aan de expositie is echt last-minute, zo recent is onze samenwerking. Het is helaas niet terug te vinden in de programmaboekjes of op de website, maar er spreekt heel veel vertrouwen vanuit.

Deze unieke en exclusieve kunstexpositie vindt plaats in het heiligdom van de Gerlachusparochie en op het landgoed van Château St.Gerlach. Een prachtige en inspirerende omgeving.

Ik nodig je graag uit om eens te komen kijken, van zaterdag 16 maart t/m zondag 31 maart 2019, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Meer info is te vinden op www.marx-en-marx-kunst.nl of op  www.kunstinvalkenburg.nl