• Nederland onder de wielen.

  21 maart 2016


   

  Als kunstenaar maak je toch ook aardig wat kilometers. Deze maand heb ik Nederland flink mogen doorkruisen.
  Begin deze maand heb ik een bezoek gebracht aan Christo-art.Zie http://www.chris-art.nl .Een prachtige galerie op Noordeinde in Den Haag, waar ik hartverwarmend werd ontvangen door Chris en zijn vrouw. Enkele beelden hebben een mooie plek gekregen, waaronder 1 van mijn paardenhoofden en een torso. 

  Afgelopen week een dagje gedaan met Lei Hannen, keramist en collegakunstenaar. Wij kennen elkaar van de Limburgse kunstkring .

  Om 9.00 uur vertrokken vanuit het atelier van Lei. Een autorit over de A73 en A50 richting Mariënheem, waar we beelden hebben afgeleverd voor de prachtige beeldentuin.
  Peter Groen stond ons al op te wachten met een kop koffie.
  Zie http://www.beeldentuinmarienheem.nl

  Daarna door naar het noorden, naar Galerie Pook. 

  Als afsluiting wilden we onszelf belonen met een bezoekje aan Het Depot in Wageningen. Helaas was deze dicht, maar we hebben een prachtige wandeling gemaakt door de tuinen, en even door de ramen gegluurd. Om 19.00 uur was ik weer thuis. Toch leuk om met een collega als Lei een hele dag op stap te zijn. Dat maakt het de vele kilometers toch meer dan waard.
  Morgen staat weer het gebruikelijke ritje naar bronsgieterij Steylaert op het programma, waar ik werk aan mijn huidige beelden. Dezelfde middag kan ik deze (hopelijk zijn ze klaar) laten zien in een Galerie in Den Bosch. Meer details hierover als alles geregeld is, en ik jullie meer kan vertellen.
  Je ziet het, vele kilometers vanuit het zonnige zuiden. Mijn volgende ritjes misschien eens richting België rijden, dan ben ik er sneller.

   

   

   

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 601 keer bekeken

 • Prachtig eind van 2015!!!

  6 januari 2016

  Eind 2015 viel het prachtige tijdschrift Dier en Arts bij mij op de mat, met…..op de cover een sculptuur gemaakt door mij. Het is een beeld van een paardenhoofd dat ik vorig jaar in opdracht heb mogen maken. Dit geeft mij weer heel veel nieuwe energie om verder te gaan. Veel werk te verzetten, plannen maken, en doorgaan met waar ik mee bezig ben.

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 343 keer bekeken

 • Meer blogs >>