Schrijf in mijn gastenboek
  • Marielle (17 oktober 2020): Angelique, wat maakt u mooie beelden! Ik hoop op termijn eentje te kunnen aanschaffen. Nog even kijken wat ik precies wil hebben, want ik vind alles mooi.
  • Ans Welling (21 juli 2020): Beste Angelique, Wij wilden graag een blijvende herinnering van onze grote trouwe viervoeter van 17 jaar oud. Je hebt een prachtige bodycast van onze hond gemaakt. Zijn poot in de hand van mijn zoon. Tijdens de casting hing er een super relaxte sfeer, en het was heerlijk om jou als beeldend kunstenaar aan het werk te zien. Je hebt ons alle ruimte gegeven om onze wensen kenbaar te maken, en advies gegeven waar nodig. En dan vandaag de onthulling! Het beeld is echt super geworden. Erg mooi om een blijvende herinnering te hebben, en dat ik nog af en toe zijn poot in mijn hand kan houden.
  • Jolanda (19 juli 2020): Reactie uit 16-11-2016 Na een korte en heftige ziekteperiode heb ik begin dit jaar afscheid moeten nemen van mijn lieve partner. Jij kwam met het prachtige idee om zijn as te gaan verwerken in een schilderij om zo een mooi herdenkingsobject te hebben. Je bent enkele keren langsgekomen om je goed in te leven, en zo een passend schilderij te maken. Samen hebben we halverwege het proces in jouw atelier in een intieme en emotionele sfeer de as in het schilderij verwerkt. In alle rust is dit schilderij tot stand gekomen, en deze tijd had ik ook nodig om het verlies van mijn maatje te verwerken. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Het is een einde, maar ook een begin. Een schilderij waar ik steun, kracht en energie uit haal om verder te gaan. Dankjewel voor je inlevingsvermogen en de vertaling hiervan in dit kunstwerk. Jolanda
  • Astrid (19 juli 2020): Reactie van 1 Augustus 2018 Lieve Angelique, Met tranen in mijn ogen heb ik zojuist je blog gelezen. Ik zou willen dat ik net zo'n mooie tekst kon schrijven zoals jij in je blog. Maar ik kan alleen maar zeggen ook namens Nico dat je ons heel erg blij hebt gemaakt met dit mooie beeld van James. Dit is niet ons eerste werk van jou (alleen jou werk hangt hier aan de muur). Maar dit is wel het eerste beeld. Wekelijks kwamen James en ik naar je Atelier en in het begin dacht ik eerlijk gezegd "gaat dit beeld op James lijken". Tijdens onze discussies waren we James meerdere keren kwijt en liep hij weer over de gang te buurten bij andere kunstenaars. Maar gelang de tijd begon ik steeds meer James te herkennen. Je hebt echt zijn karakter in het beeld laten zien. We zullen er zeker van genieten maar voorlopig knuffel ik de echte James nog. Heel erg bedankt Nico & Astrid Prins Knuffel van James
  • marleen van hilten (7 december 2019): Wat een prachtige prachtige beelden. Ik stuur een link door naar het vliegveld van Atlanta die altijd een prachtige beeldententoonstelling hebben in de verbindingsgang van de terminals. Momenteel van beeldhouwers uit Tanzania en Zambia. Uw grote beelden zouden daar schitterend staan.
  • G. Everts (11 december 2017): Ik heb voor het eerst een kaart verstuurd via jouw website. Een ruime keuze en heel eenvoudig te bestellen. Als verbeterpunt zou het kiezen van een datum in de toekomst om het te gersturen nog handig zijn. Leuke site!