Mijn werk bestaat uit het maken van beelden en schilderijen. Wat betreft mijn beelden werk ik veelal in brons. Dit materiaal geeft mij de meeste ruimte om de perfectie in de imperfectie vast te leggen. De rauwe puurheid van de schoonheid, verdiept door tijd en ervaringen. In mijn schilderijen zie je deze zoektocht ook terug.

Naast het creëren van eigen beelden en schilderijen, houd ik mij ook bezig met opdrachten. Hierbij zoek ik naar de vorm die past bij  de opdrachtgever. In samenspraak kiezen we de vorm die het beste aanspreekt. Als bodycast, schilderij of beeld. 

De kunstwerken zijn te bezichtigen op exposities en galerieën in Nederland, België en Duitsland. Onder het label “Galerie” vind je mijn werken, ingedeeld naar aard van het werk. Bij ieder werk is aangegeven waar het werk te zien is. Ik kom graag met je in contact om mijn werken toe te lichten, of je te informeren over wat er allemaal mogelijk is als het gaat om meer persoonlijke beelden of om bodycasting. Je kunt mij een mailtje sturen via het contact formulier, of stuur een persoonlijk berichtje via Facebook (Angelique Cremers, Galerie De Kunstudio) of Instagram (Angelique_Cremers).